Cuberdon Evergem

Lekkere cuberdon in Evergem kopen? Bonbonheur is jouw snoepleverancier voor rode neuzen.

Sinds 1972 produceren wij als familiebedrijf kwalitatief hoogstaand snoepgoed. Onze nieuwe productiesite is IFS gecertificeerd. Wij leveren zowel in bulk als in consumentenverpakkingen, onder ons eigen merk BONBONHEUR of private label. Fruits de luxe, cuberdons, turks fruit, toppie frutti’s, agar-schijfjes zijn maar enkele producten uit ons zeer breed assortiment.


Cuberdon Evergem - Bonbonheur van Confiserie 200


Cuberdon / Rode Neuzen

Een cuberdon is een echt Belgisch snoepje dat reeds van bij zijn oorsprong in Gent, de hoofdstad van Oost-Vlaanderen, geproduceerd en verkocht wordt. De uiterlijke kenmerken zijn de kegelvorm en de paarsrode kleur. We herkennen het snoepje natuurlijk ook aan de uitzonderlijke smaakexplosie door de smaak van rode vruchten in combinatie met een dunne suikerkorst. Die bekomt men door de lekkernij enkele dagen in een oven te drogen. Naast suiker zorgt Arabische gom, afkomstig van de acaciaboom, als hoofdbestanddeel voor de smeuïge vulling.

Het familiebedrijf Confiserie 2000 – Bonbonheur uit Evergem maakt reeds decennia lang cuberdons. Stichter Roger Scheir verfijnde een oud recept om de typische kenmerken van de dunne suikerkorst met smeuïge vulling in ere te houden. Zoon Frederic zet nu deze traditie verder. Confiserie 2000 staat erom bekend om kwaliteitsvol snoepgoed nog steeds op een ambachtelijke wijze te produceren.

De originele cuberdons met framboossmaak van Confiserie 2000 zijn sinds 2009 erkend als Belgisch streekproduct door VLAM.

Wenst u te genieten van onze lekkere cuberdons in Evergem? Wacht dan niet en bestel er in kleine of grote hoeveelheden bij Bonbonheur!


Ons assortiment cuberdons

Cuberdons originele frambozensmaak

Cuberdon Evergem Bonbonheur

Cuberdons 200 g

Cuberdon Evergem Bonbonheur

Cuberdon - rode neuzen 1kg en 2kg

Cuberdon Evergem Bonbonheur

Limoncellosmaak

Cuberdon Evergem Bonbonheur

Citroensmaak

Cuberdon Evergem Bonbonheur


Appelsmaak

Cuberdon Evergem Bonbonheur

Sinaasappelsmaak

Cuberdon Evergem Bonbonheur

Aardbeismaak

Cuberdon Evergem Bonbonheur

Anijssmaak

Cuberdon Evergem BonbonheurCuberdonstukjes

Cuberdon crumble 2 kg

Cuberdon Evergem Bonbonheur

Cuberdon crumble extra fijn 2 kg

Cuberdon Evergem Bonbonheur

Cuberdon poeder 2 kg

Cuberdon Evergem Bonbonheur


Cuberdon vloeibaar

Cuberdon pasta 3,5 kg

Cuberdon Evergem Bonbonheur

Cuberdon extra vloeibaar 3,5 kg

Cuberdon Evergem Bonbonheur

Over Bonbonheur, jouw snoepleverancier in Evergem

In 1972 begonnen we met het produceren van de eerste Confiserie 2000 snoepjes. Vandaag is de onderneming uitgegroeid tot een modern middelgroot familiebedrijf in Evergem waar snoepjes worden geproduceerd voor binnen- en buitenland.

Maar hoe begon het ook al weer?

De eerste stappen die gezet werden was het maken van likeurflesjes, chocoladefiguren en gommetjes. De vraag naar zure en zoete gommetjes met diverse vormen en smaken nam echter zo snel toe dat het maken van deze snoepjes meer en meer de bovenhand kreeg. We besloten dan ons enkel toe te spitsen op dit marktsegment. Zo werd Confiserie 2000 vooral een snoepjesproducent. Maar de troef van ons bedrijf zijn de artisanale pâte fruits.

Het is dé specialiteit die tot op de dag van vandaag nog steeds ambachtelijk wordt gemaakt op basis van vruchtenpulp. Dit product kent elk jaar een stijgend succes en kunt u enkel vinden in delicatessezaken of de betere bakkerijwinkels.

Om aan de stijgende vraag te voldoen werden er grotere werkruimten gebouwd voor grondstoffen, afgewerkte producten en burelen. Bij deze uitbreiding werden er ook nieuwe machines aangekocht zodat we nu optimaal op grote schaal kunnen produceren. Deze investeringen waren absoluut noodzakelijk want kwaliteit primeert in ons bedrijf! Naast de kwaliteit van het product werd er ook gezorgd voor de kwaliteit van productie omtrent hygiëne, ... Dit zijn de zogenaamde HACCP-normen.

Nieuwsgierig geworden in ons kwalitatief hoogstaand snoepgoed


Cuberdon Evergem Bonbonheur - Confiserie 2000


Alle specialiteiten van Bonbonheur uit Evergem

Het assortiment kunnen we onderverdelen in 2 groepen:

  • Groep 1: Gommetjes

Dit gaat van zure, gesuikerde, harde, zachte, ... tot geglansde snoepjes in alle vormen en smaken. Deze producten dragen de naam Candy Monster.

  • Groep 2: Fruits de Luxe Excellent

Dit is een ware delicatesse voor de echte fijnproever. Het zijn fruitige snoepjes in de vorm van een aardbei, peer, appel, ... met een steeltje. Vanwege de hoge kwaliteit mag men zeggen dat dit het paradepaardje is van het bedrijf!


Fruits de luxe 

Pectine gebaseerd snoepgoed op basis van 35% vruchtenpulp. 

Amusettes - Lydia 

Handgemaakt - ananas, citroen en sinaasappelsmaak. 

Choqs 

De Orangettes zijn op basis van pactine met een frisse sinaasappelsmaak. De Haricots en Sint- en Pietfifuren zijn dan weer met een zachte vanillesmaak. Steeds met echte Belgische fondant chocolade! 

Candymonster 

Snoepgoed op basis van gelatine. 

Wenst u te genieten van onze lekkere cuberdon, choqs, musettes of andere snoepgoed in Evergem?Confiserie 2000 NV/SA

Bonbonheur is het eigen merk van Confiserie 2000

Noorwegenstraat 38
9940 Evergem, België

T +32 (0)9 357 42 19

E info@bonbonheur.be

www.confiserie2000.be

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x